Helokivi Group

Helokivi Group on merkittävä kuljetusalan sekä maarakentamisen ja viherrakentamisen toimija. Helokivi Groupin yritysten palveluihin kuuluvat vaarallisten aineiden ja palavien nesteiden kuljetukset sekä maanrakennus ja viherrakentaminen.

Helokivi Group luotettava ja turvallinen kumppani, joka hoitaa projektit ja kokonaisurakat asiantuntevasti ja sovitulla tavalla.

Erinomaista asiakaspalvelua

Helokivi Groupin yritykset tarjoavat asiakkailleen erinomaista asiakaspalvelua. Työntekijöiden hyvä fiilis näkyy erinomaisena asiakaspalautteena.

Turvallisuus on tärkeintä

Helokivellä huolehditaan työtuvallisuudesta ja työntekijöille tarjotaan kattavat terveyspalvelut kaikissa Helokivi Groupin yrityksissä.

Reponen Oy

Kuljetus ja maanrakennus Reponen Oy on erikoistunut maanrakennukseen ja kuljetuspalveluihin ja yritys hoitaa ammattitaitoisesti erilaiset linjarakennustyöt, maakaapeloinnit ja muut infran rakennustyöt.

Töitä ympäri vuoden

Reponen Oy on reilu ja joustava työnantaja, joka tarjoaa töitä ympäri vuoden. Katso, miten Jukka kuvailee Reposta työnantajana ja hae mukaan toimivaan tiimiin.

Pihasiistiksi Suomi Oy

Pihasiistiksi Oy on luotettava ja vastuullinen viherrakentamisen kumppani Etelä-Suomessa. Pihasiistiksi toteuttaa viihtyisiä piha-alueita suunnittelusta toteutukseen ja tarjoaa palvelut ylläpitoon ympäri vuoden.

Aina on hyvä sää työskennellä

Pihasiistiksi tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan. Toimivassa työyhteisössä kunnioitetaan toisia ja huolehditaan työturvallisuudesta.

Helokivi Groupin yritykset

Vaarallisten aineiden ja palavien nesteiden kuljettamiseen erikoistunut perheyritys. Teemme yhteistyötä Pohjoismaiden suurimpien polttoaine- ja energia-alan yritysten kanssa.

Viherrakentamisen luotettava ja vastuullinen kumppani Etelä-Suomessa. Toteutamme piha-alueet suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Teknisen maanrakentamisen ja vaativien maanrakennustöiden asiantuntija ja kotimainen luottokumppani. Meiltä löytyy kokenut henkilöstö ja laadukas kalusto.

Maanrakennukseen ja kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys, joka hoitaa ammattitaitoisesti erilaiset linjarakennustyöt, maakaapeloinnit ja muut infran rakennustyöt.