Kuljetuspalvelut

Pääosa Helokivi Oy:n liiketoiminnasta muodostuu polttoöljyn ja luokan 3 palavien nesteiden kuljettamisesta. Palvelemme Suomen johtavia polttoaine- ja energiayhtiöitä, joiden kanssa saamme toteuttaa kunnianhimoisia tavoitteitamme puhtaammasta huomisesta.

Lisäksi tarjoamme koukku- ja nosturikuljetuksia sekä kappaletavarakuljetuksia.

Säiliöautokuljetukset

Toteutamme säiliöautokuljetukset turvallisuudesta tinkimättä ja vuosikymmenten kokemuksella.

North European Oil Trade NEOT harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Me kuljetamme NEOT:in polttoaineita suurille suomalaisille huoltamoketjuille sekä suomalaisiin koteihin ja yrityksin, joista yli 150 000 lämpenee NEOT polttoöljyllä.

St1 Energiayhtiö St1 Biolfuels on kehittänyt palkitun Etanolix-menetelmän, joka on vastaus EU:n asettamille biopolttoaineen käyttötavoitteille. Meillä on ilo olla St1:n mukana kantamassa kortemme kekoon puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

”Helokivi on aidosti polttoainekuljetusten kehityksen kärjessä. Yritys on motivoitunut ja oma-aloitteinen parantamaan toimintaansa jatkuvasti jopa enemmän kuin asiakkaana osaa toivoa. Kuljettajat ovat motivoituneita ja aktiivisia. Kerrassaan ryhdikästä ja esimerkillistä toimintaa!”

Heikki Hiiros, Logistiikkapäällikkö, North European Oli Trade NEOT

Koukku- ja nosturikuljetukset

Tarjoamme koukku- ja nosturikuljetukset varmoin ottein.

Asiakkaistamme L&T Oyj on palveluyritys, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi.

On hienoa olla osa kehitystyötä, joka vastaa yrityksemme arvomaailmaa ja haluamme tulevaisuudessa hyödyntää erikoiskuljettamisen ammattitaitoamme myös kierrättämisen alalla.

”Helokivi pystyy tarjoamaan ratkaisuja joustavasti ja kustannustehokkaasti. Kuljettajat on hyvin koulutettuja ja tehtäviensä tasalla sekä reagoivat nopeasti muutoksiin ja ovat aktiivisia tilanteiden ratkaisemisessa. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.”

Ari Koivula, toimitusjohtaja ja laitospäällikkö, Ekokaari Oy / Kymenlaakson Jäte Oy

Kappaletavarakuljetukset

Kappaletavarakuljetukset ovat yksi peruspalveluistamme. Kuljetukset hoidamme ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

Helokivi kuljettaa mm. Suomen johtavien keittiökalusteiden valmistajan Novart Oy:n keittiökalusteet sekä kylpyhuonekalusteet ja liukuovikomerot. Novartin tehdas sijaitsee Nastolassa, lähellä Helokiven päätoimipaikkaa.

Asiakkaillemme takaamme aina asiakaslähtöisen palvelun, pitävät aikataulut ja ammattitaitoiset työntekijät, joilla on käytössä modernit työkalut ja ajantasainen koulutus.

Yhteistyökumppanit

Olemme SKAL ry:n jäsen.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry toimii ennen kaikkea kuljetusliikkeiden edunvalvojana ja neuvonantajana. SKAL on vahvassa roolissa myös yrityksen kuljettaja- ja liikennöitsijäkoulutuksissa.

Helokivi Group on merkittävä kuljetusalan sekä maarakentamisen ja viherrakentamisen toimija. Helokivi Groupin yritysten palveluihin kuuluvat vaarallisten aineiden ja palavien nesteiden kuljetukset sekä maanrakennus ja viherrakentaminen.

Tutustu Helokivi Groupiin