Yhteistyökumppanit ja palvelut

Pääosa Helokivi Oy:n liiketoiminnasta muodostuu polttoöljyn ja luokan 3 palavien nesteiden kuljettamisesta. Palvelemme Suomen johtavia polttoaine- ja energiayhtiöitä, joiden kanssa saamme toteuttaa kunnianhimoisia tavoitteitamme puhtaammasta huomisesta.

Lisäksi tarjoamme koukku- ja nosturikuljetuksia sekä kappaletavarakuljetuksia.

Säiliöautokuljetukset

 

North European Oil Trade NEOT harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Me kuljetamme NEOT:in polttoaineita suurille suomalaisille huoltamoketjuille sekä suomalaisiin koteihin ja yrityksin, joista yli 150 000 lämpenee NEOT polttoöljyllä.

St1 Energiayhtiö St1 Biolfuels on kehittänyt palkitun Etanolix-menetelmän, joka on vastaus EU:n asettamille biopolttoaineen käyttötavoitteille. Meillä on ilo olla St1:n mukana kantamassa kortemme kekoon puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Ota yhteyttä

Koukku- ja nosturikuljetukset

L&T Oyj on palveluyritys, joka on yhdessä asiakkaidensa kanssa muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Tässä työssä haluamme olla mukana myös tulevaisuudessa. Koukku- ja nosturikuljetukset

Ota yhteyttä

Kappaletavarakuljetukset

Novart Oy valmistaa Suomen johtavat keittiökalusteet. Myös kylpyhuonekalusteet ja liukuovikomerot kuuluvat heidän mallistoihinsa. Novartin tehdas sijaitsee lähellämme Nastolassa, minkä vuoksi hoidamme myös heidän kalustekuljetuksensa. Naapureita on aina ilo auttaa!

Ota yhteyttä

Muut yhteistyökumppanit

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry toimii ennen kaikkea Kuljetusliikkeen edunvalvojana ja neuvonantajana. SKAL on vahvassa roolissa myös yrityksen kuljettaja- ja liikennöitsijäkoulutuksissa.

Ota yhteyttä

Pihasiistiksi.fi

Helposti tilattu on puoliksi tehty! Pihasiistiksi.fi on pihahommien helpon hoitamisen tilauskanava.

Vuokraamme vaihtolavoja, jäte- ja roskalavoja kuluttajille tai vaikkapa taloyhtiöille. Kauttamme voit tilata suursäkit multaa, soraa ja kuorikatetta. Toimitamme eri multa- ja soralajikkeita myös isompia kuormia. Lue lisää sivuiltamme ja tilaa helposti lomakkeella!

Ota yhteyttä